Wie ben ik

Ik ben de negende telg uit een gezin van tien kinderen. De zorg en het zorgen voor elkaar  is me als het ware met de paplepel ingegoten . In 1981 studeerde ik af als verpleegkundige. Na mijn loopbaan in het ziekenhuis ben ik getrouwd en ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in de wijk. Toen onze drie kinderen een meer zelfstandige leeftijd bereikten was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde weer studeren! Eerst Sociaal Pedagogische Hulpverlening en daarna de post HBO opleiding tot Praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Binnen de huisartsenpraktijk heb ik twaalf jaar lang met plezier mensen met een chronische aandoening begeleid.

Gediplomeerd Leefstijlcoach
In 2016 kwam het moment voor mij  om een volgende stap te zetten. De post HBO opleiding tot integraal leefstijlcoach aan de Mark Academy gaf mij die mogelijkheid. De passie die ik voelde voor het werken met mensen met leefstijl gerelateerde klachten heb ik hierdoor verder kunnen ontwikkelen.  Hierdoor heb ik ook mijn wens om een eigen praktijk te  voeren kunnen realiseren. Ik ben er van overtuigd dat ik met de kennis en de persoon die ik ben voor veel mensen van waarde kan zijn.