Voor wie?

Voel jij je heen en weer geslingerd tussen de zorg voor je ouder(s), kinderen, werk en of partner? Moet je veel ballen in de lucht houden. Is je leven daardoor uit balans? Is dit een reden waarom je wakker ligt? Ben je daardoor futloos, slaap je slecht en heb je stressklachten?

De gevolgen kunnen ongewenste situaties opleveren op het gebied van werk, relaties, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en/of welzijn. Dan kan coaching met aandacht voor alle factoren die een rol spelen in jouw leven van cruciaal belang zijn voor verbetering van jouw welzijn en geluk.

Ik bied je graag een persoonlijk perspectief. Eerst achterhalen we wat de aanleidingen of oorzaken zijn voor de obstakels in jouw leven. Met deze inzichten gaan we samen aan de slag. Je hebt zelf de regie in handen. Ik begeleid je door veranderprocessen en geef je handvatten die je nodig hebt om grip te krijgen op jouw leven en de kracht te vinden om ontwikkelingen in gang te zetten.

Wil je graag het heft in eigen hand nemen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen ontdekken of ook de spreekwoordelijke klik aanwezig is voor een succesvolle begeleiding.